ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийська громада - переможець конкурсу ініціатив громад Карпатського регіону. ФОТО

 Коломийська громада стала переможцем  конкурсу ініціатив громад Карпатського регіону.
Про це повідомив міський голова Богдан Станіславський.
"...був радий отримати сертифікат переможця конкурсу ініціатив місцевих громад Карпатського регіону. Завдяки цьому Коломийська громада реалізує проєкт "Розвивай своє", в рамках якого Коломийська та Печеніжинська громади створять бізнес онлайн платформу та облаштують сучасну ярмаркову інфраструктуру для виробників крафтової продукції"
Зі слів мера, громади отримають 250 тисяч гривень на реалізацію проєкту, ще 50 тисяч виділить з власного бюджету Коломийська ТГ.
"Таким чином, ми працюємо не тільки над підтримкою малого підприємництва й покращенням бізнес клімату в громадах, але й бережемо традиції й даємо поштовх для розвитку нових ідей та ремесел".
Як зазначається, конкурс ініціатив місцевих громад Карпатського регіону проводиться асоціацією "Єврорегіон Карпати – Україна". Метою проєкту є не тільки розвиток місцевих громад, але й формування навичок для написання грантових заявок.
"Дякую нашій команді, що готувала заявку на цей конкурс. Впевнений, що попереду нас чекає ще не одна перемога у різноманітних конкурсах та грантах, завдяки чому громада ставатиме ще кращою та комфортнішою", - підсумував мер.