ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломийська єпархія збагатилась ще одним храмом

Освячення нового храму в с. Джурові відбулось у день святого Юди Тадея — одиного з дванадцяти апостолів, помічника у складних і безнадійних життєвих обставинах.

Святиня, названа в честь великомученика Димитрія — це результат спільної праці місцевого священника о. Сергія Радченка та парафіяльної громади. Люди очікували на власну церковцю, адже тривалий час їм доводилось молитися під відкритим небом, повідомляє пресслужба єпархії.

Чин освячення, у співслужінні численного духовенства, очолив декан Снятинський о. мітрат Теодор Оробець. Від правлячого архиєрея Коломийської єпархії кир Василія Івасюка, який через певні обставини не зміг бути присутнім, отець-декан передав слова вдячності і щирої радості, яку розділяє з тамтешніми парафіянами.

По завершенню богослужінь адміністратор новозбудованого храму о. Сергій Радченко подякував всім доброчинцям та будівничим, які гуртувались до спільної праці.

"Маємо надію, що ця святиня буде місцем могутнього Божого заступництва за всіх парафіян, кожну родину й християнську душу, котра радо спішитиме сюди у неділі та свята", - йдеться у повідомленні.


Фото: Снятинська Вежа