ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломиянка зіграла в популярному серіалі «Спіймати Кайдаша». ТРЕЙЛЕР

На початку березня українці побачили першу серію «Спіймати Кайдаша». Серіал одразу підкорив серця глядачів, адже відзнятий за мотивами твору Івана Нечуя-Левицького й адаптований під наш час. Та мало хто на Прикарпатті зауважив, що одну з ролей у серіалі зіграла наша краянка, коломиянка Христина Федорак.

Минулого року дівчина знялась у фільмі «Гуцулка Ксеня», де зіграла роль Марічки. То була її дебютна роль. У серіалі «Спіймати Кайдаша» глядачі побачили її в ролі Свєтки, бухгалтерші в сільраді.

Читайте також: Коломийська мисткиня Наталя Довганюк підтримала конкурс малюнків від БФ "Покуття"

Події телесеріалу розгортаються хронологічно з 2005 по 2014 роки. Основні сюжетні лінії розгортаються навколо віковічної проблеми протистояння двох поколінь однієї родини —батьків і дітей. Сюжет телесеріалу повнитися різними драматичними конфронтаціями між усіма членами родини, апогей чого приходить у 2014 році, коли сім'ю розділяє Революція гідності. Лаврін, у важкий для України час, пішов добровольцем на війну. Карпо ж звинував «майданутих» в Революції гідності та окупації Криму та Донбасу Росією.