ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломияни можуть подати заяву на безкоштовне оздоровлення дітей

Про це інформують на сторінці Коломийської міської ради.

Серпень розпочався, а значить стартує відпочинкова кампанія для дітей нашої громади. Оздоровчий заклад, де вони відпочиватимуть, вже обрано. Для дітей там буде весело, цікаво та головне – безпечно. Управління соціальної політики міської ради закупило путівки. Їх дітям даватимуть безплатно. Також певна кількість направлень у табір є від облдержадміністрації, йдеться у повідомленні.
У липні  розпочався збір заяв від батьків. Але якщо ви все ще не подали документи на безкоштовне оздоровлення дітей, то можете подати заяву і зараз.
У міськраді нагадують, що право на путівку мають: діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи; сироти; діти з багатодітних сімей; діти учасників бойових дій; діти, що мають значні заслуги в навчанні; діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села та багато інших.
Як подати заяву на оздоровлення? Батькам або опікунам слід звернутись в управління соціальної політики міської ради (м. Коломия, вул. В’ячеслава Чорновола,55, кабінет №2), подати відповідну заяву. Із собою взяти обов'язково документ, що підтверджує пільговий статус.
Детально можна отримати консультацію за телефоном 03433 22659.
  Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.