ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломиян запрошують на мистецький хореографічний проєкт «Танець єднає нас»

Що може найкраще занурити нас в багатство іукраїнської культури?
Що може захопити у вир емоцій, техніки, музики, неповторних костюмів?
Здогадались?
Ну звісно, український народний танець! 

Танець , що справді ЄДНАЄ між собою цілі покоління, міста! Палац культури та мистецтв "Народний дім" запрошує вас переконатись у цьому 20 січня о 15:00 год  в затишній залі Народного дому. 

Мистецький проєкт «Танець єднає нас» цього разу об‘єднав хореографічні колективи з Коломиї, Калуша, Бурштина та Нижнього Вербіжа.
Особливими учасниками цього разу буде Народний художній колектив "ансамбль народного танцю «Веселі гуцулята»" У 2024 виповнюється 47 років з початку трудової діяльності засновника та керівника колективу Людмили Коваль. Ми надзвичайно раді, що «Веселі гуцулята» подарують нам свої танцювальні композиції, адже в репертуарі колективу близько 60 різних постановок.
Ініціатори створення проєкту Олександр Заставний, Надія Чаленко, Мар‘яна Марук ставлять собі за мету обмін досвідом між колективами, можливість вдосконалюватись, знайомитись одне з одним і відкривати нові можливості для процвітання українського танцювального мистецтва!

Не забувайте, що наші традиції наближають перемогу, наша культура вбиває ворогів самим своїм існуванням!

Захід благодійний, всі зібрані кошти адміністрація Народного дому спрямує на допомогу 10-гірсько-штурмовій бригаді «Едельвейс» та 77 окремому територіальному батальйону.

Автор - Галина Малярчук