ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломиян попереджають про ожеледицю на дорогах і тротуарах

Через крижаний дощ на дорогах та тротуарах Коломиї і в області - ожеледиця.

Комунальні служби від ранку посипають проїжджі частини та пішохідні доріжки сумішшю, проте все одно ситуація складна, інформує пресслужба міської ради.

Коломиян просять бути обережними. Особливо слід бути пильними водіям, адже дорожній рух за таких умов ускладнений.

Також  мешканцям нагадують, що за розчищення від льоду доріжок біля магазинів, офісів, на прибудинковій території відповідають власники

Відповідно до Правил благоустрою і утримання території міста Коломиї: 8.5. На території об'єктів благоустрою відповідно до затвердженої містобудівної документації можуть бути розташовані будівлі та споруди торговельного, соціально-культурного, спортивного та іншого призначення. Власники цих будівель та споруд зобов'язані забезпечити належне утримання наданої їм у встановленому порядку земельної ділянки, а також зобов’язані, на умовах договору, укладеного з балансоутримувачем, забезпечувати належне утримання іншої закріпленої за ними території (прилеглої території) або брати пайову участь в утриманні об'єкта благоустрою. У зв'язку із зазначеним просимо приватних підприємців та мешканців міста забезпечити розчищення прилеглої території від снігу та льоду.