ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломия ввійшла у топ-3 міст за динамікою прозорості

Минулого року в рейтингу прозорості серед 100 міст Коломия займала 96 позицію. Цього року, за динамікою вжитих заходів для відкритості перед громадою, місто опинилося в трійці лідерів.

Про це Ігор Слюзар повідомив на своєму звіті про діяльність виконавчих органів міської ради впродовж 2019 року.

«Ми – відкриті для громади. Це стосується і витрачених коштів, і роботи державних органів, - продовжує міський голова. - Цього року нашою метою було зайняти гідну позицію в рейтингу прозорості.»

Про все, що відбувається в ратуші щодня, можна спостерігати на офіційному сайті міської ради, сторінках міської ради та структурних підрозділів у соціальних мережах Facebook, Telegram, Instagram, трансляціях на каналі YouTube, місцевих телеканалах, друкованих виданнях та онлайн-медіа, зокрема на сторінках «ДК».

Для оперативного інформування мешканців міста на сайті міської ради створено розділ «Звернення громадян». Там знаходяться графіки особистого прийому громадян керівництвом міської ради й Івано-Франківської обласної державної адміністрації, телефони довіри та «гаряча лінія», зразки заяв, нормативно-правові документи тощо. В цьому ж розділі розміщена форма для подання електронного звернення чи інформаційного запиту. Результати розгляду звернень оприлюднюються щоквартально.

Для ефективного спілкування з коломиянами організовувалися брифінги, «прямі етери» міського голови та традиційні зустрічі зі старшокласниками. Однак, найчастіше мешканці міста дізнаються про новини з ратуші все ж із соціальних мереж.

Завдяки постійній комунікації з коломиянами вдалося налагодити діалог виконавчих органів із громадою.

Юлія МАРЦІНОВСЬКА

Більше про звіт міського голови читайте ТУТ.

До темиЗвіт міського голови Коломиї Ігоря Слюзара за 2019 рік. ВІДЕО