ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломия відзначила День Конституції України

28 років тому ухвалили Конституцію України.

Цей день справді важливий для кожного з нас, адже саме з цього моменту Україна почала новий етап своєї історії, повертаючи собі свій спадок і крок за кроком будуючи власне майбутнє. Прийняття нашої Конституції було не просто черговим кроком, а справжнім ривком у становленні нашої держави, закріпивши її незалежність та суверенітет.

Сьогодні кожен з нас згадує положення нашого головного закону, коли йдеться про захист своїх прав і свобод. Це надзвичайно важливо, адже Конституція України гарантує нам права, які ми повинні знати та вміти захищати. Водночас не менш важливо пам'ятати й про ті обов'язки, які покладає на нас Конституція. Саме в балансі прав і обов'язків ми можемо збудувати гармонійне суспільство та міцну державу.

Тому наш обов'язок – дотримуватися Конституції та законів, поважати права і свободи інших, а також активно брати участь у громадському житті, сприяти розвитку нашої держави та громади. І тільки спільними зусиллями ми зможемо цього досягти, - йдеться в дописі міського голови Богдана Станіславського.