ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломия увійшла у фінал конкурсу онлайн сервісів "Дані міст"

Коломия увійшла у трійку переможців першого етапу конкурсу цифрових ідей від ініціативи «Дані міст». Також у фінал увійшли Полтава і Луцьк.

Про це повідомляється на сторінці  "Відкриті дані міста" - ініціативи з просування ідеї відкриття міських даних, важливих для кожного жителя міста.

"Повірте, зробити вибір серед такої кількості заявок було досить складно, адже кожна ідея, яка була нам надіслана цікава, оригінальна та корисна для суспільства. Проте шляхом довгих перемовин і уточнень ми мали обрати лише трьох переможців першого етапу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, три міста, обрані оргкомітетом, переходять до наступного етапу конкурсу, аби поборотись за призове місце. Наступний етап складається з формування команд: переможці із трьох міст формують команди.

Кожна команда складається із щонайменше чотирьох осіб – двох представників міської ради та двох представників місцевого громадянського суспільства, зацікавлених у відкритих даних.

Після цього розпочнуться консультації щодо проведення тренінгу, а також триватиме оцінка наявності потрібних наборів відкритих даних.