ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Коломия - центр міжнародного співробітництва Покутського регіону

"Безперечно, Коломия – центр розвитку нашого регіону. І сьогодні гості з Польщі, Румунії, Угорщини, Швеції, Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківської обласної ради, Івано-Франківської обласної державної адміністрації та міжнародних організацій тільки підтвердили це. Інститут розвитку Коломийської громади та відділ інвестиційної політики міської ради сьогодні провели конференцію "Європейська перспектива", на якій разом обговорювали можливості розвитку міжмуніципального співробітництва.
Що позитивного для громади? Ми добре підготувалися до події та запропонували нашим іноземним партнерам понад 30 проєктних ідей, які громада готова реалізовувати у співпраці. Найбільше таких проєктів маємо у сфері безпеки, комунального господарства, розвитку освіти та культури громади. І вже маємо перші результати, адже гостей зацікавили ці ідеї, то ж продовжимо роботу над їх втіленням.
А також продемонстрували, як працюють наші установи в громаді. Як виявляється - й іноземні партнери мають в чому повчитися у нас. Це дійсно добра похвала для тих, хто опікує та розвиває наші комунальні заклади.
Завдяки цій конференції, ми не тільки показали нашу готовність до співпраці, але й заклали фундамент реалізації нових проєктів. Ми впевнені, що це лише початок довготривалої та плідної співпраці, яка принесе користь усім учасникам та, найголовніше, нашій громаді."
 
Про це йдеться в дописі міського голови Богдана Станіславського