ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Керівництво центрального ринку Івано-Франківська заявило про рейдерське захоплення

У фірмі "Торговий Сервіс", котра є власником і адмініструє центральний ринок в Івано-Франківську, заявили про незаконне захоплення підприємства і звернулися в поліцію та до суду.

25 жовтня представники фірми дали брифінг для місцевих ЗМІ, інформує "Галка".

Тут повідомили, що ввечері 24 жовтня стало відомо, що фірма змінила реєстрацію, засновника і директора.

Зокрема тепер «Торговий Сервіс», згідно даних Мінюсту, ніби то має прописку в місті Дніпро. Нова власниця – Тамара Казанцева, зареєстрована у підконтрольній бойовиками Андріївці Волноваського району Донецької області. А керівником зазначили Олександра Туяхова.

У «Торговому Сервісі» наголосили, що не проводили будь-яких дій щодо зміни власника, адреси чи директора. Тож ці дії називають класичним рейдерським захопленням. Представники фірми звернулися у поліцію та до суду.

До слова, наразі приміщення ринку на Дністровській взяли під охорону поліції. На місці чергують правоохоронці та є кілька службових авто.

«Це класичне рейдерське захоплення. У нас сьогодні зникли кілька працівників, з трьома не можемо зв’язатися. Щойно одного з них викинули з авто та викрали машину. Навколо ринку є дуже багато підозрілих людей. Були працівники охоронної фірми, ніби то найняті від нових власників. Приїхала поліція і вони зникли», – розповіла представниця фірми Світлана Іванова.

«Власник фірми Анатолій Халаменда є дійсним власником, він в Україні. Це захоплення бізнесу. Він зайнятий юридичними справами», – каже Іванова.

Сам ринок працює у звичному режимі.