ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Івано-Франківська обласна рада провела останнє засідання сесії

Шостого листопада в Івано-Франківську відбулася 38 сесія обласної ради. Це – останнє засідання депутатів сьомого демократичного скликання.

Традиційно сесію депутати розпочали із виконання гімну України та молитви. Пізніше – заслухали звіт голови обласної ради Олександра Сича за п’ять років роботи, пише Суспільне.

Івано-Франківська обласна рада провела останнє засідання сесії

До обласної ради сьомого демократичного скликання було обрано 84 депутати. Впродовж п’яти років депутатський корпус мінявся та втрачав кількох обранців. Зокрема, один із них став народним депутатом, один – достроково склав свої повноваження. Ще двоє депутатів померли.

У 2017-му році у раду намагалися увести 85-го депутата та зробити раду нелегітимною. Зробити це не вийшло, а суди по цій справі тривають досі.

В обласній раді сьомого демократичного скликання працювали шість фракцій, які представляли шість політичних сил.

Впродовж 2015-2020 років вдалося провести 38 сесій, а це – 46 пленарних засідань. Серед них – вісім виїзних тематичних, три – позачергові та дві – урочисті. Депутати обласної ради ухвалили 1 611 рішень, 92 регіональні програми, 161 звернення до центральних органів державної влади та 279 депутатських запитів.

Після звіту голови облради депутати заслухали кілька питань та пропозицій. Наприкінці засідання Олександр Сич подякував колегам за роботу та вручив їм подяки, грамоти та подарунки.

Читайте також: Віталія Федоріва звільнили з посади голови Івано-Франківської ОДА