ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Ігор Слюзар спростував інформацію, поширену в інтернеті

Міський голова Коломиї Ігор Слюзар спростував інформацію, поширену в інтернеті.

"За вихідні з'явилась чергова партія фейків від ботів. Мушу пояснити, бо часом людям легше повірити у візит прибульців, аніж у цілком реальні речі.

ФЕЙК √1: Буцімто Слюзар закупив 500 пакетів для померлих від коронавірусу і не збирався боротися з пандемією.
Це відверта брехня. Ми вжили найбільш жорстких заходів, щоб не допустити поширення коронавірусу в нашій громаді. Як результат - за три місяці захворіло тільки 40 людей. Коломийська міська рада виділила 800000 грн у перший тиждень карантину, а згодом ще півтора мільйона. Усі ці кошти спрямовані на закупівлю захисних костюмів, медичного обладнання, антибіотиків та інших ліків.
Я вже писав, що телеграм-канал WestUA - це дурний жарт мого опонента. Тому на дописи цього каналу і на новини від сайту "Коломия сьогодні", на який посилається на цей канал, я раджу взагалі не зважати.

ФЕЙК √2: Буцімто міський голова чинить розправу з депутатами, підпалюючи їхні авто.
Ну це взагалі нісенітниця. Я не рецидивіст, і такими методами ніколи не боровся з будь-якими рішеннями депутатів міської ради. Наразі депутатський корпус працює злагоджено, сподіваюсь, майбутні вибори це не змінять.

ФЕЙК √3:
Буцімто міський голова причетний до розкрадання бюджету та дерибану земельних ділянок. Я не перший міський голова, якому таке закидають. І хочу нарешті, щоб від безглуздих звинувачень перейшли до конкретних кроків. Якщо ви маєте якісь докази - то подайте, будь ласка, ці факти у поліцію чи до суду. Інакше перестаньте поширювати брехню".

Нагадаємо, раніше Ігор Слюзар спростував інформацію про те, що в нього коронавірус.