ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Ігор Ільчишин: "Посада голови земельної комісії не пожиттєва". ВІДЕО

На шостій позачерговій сесії Коломийської міської ради депутат Ігор Ільчишин звернувся до новообраної влади з проханням, щоб земельні питання, які розглядають на сесії і які чи не найбільше цікавлять мешканців громади, розглядалися більш прозоро:

«Я би хотів мати можливість приймати рішення і розуміти, що відбувається у земельних питаннях для того, щоб за них можна було проголосувати». 

Ігор Ільчишин розповів, що 10 років тому за власний кошт він надрукував карту  Коломиї з вулицями. Вона висіла у сесійній залі і можна було подивитися і зрозуміти, де знаходиться та чи інша вулиця.

«Звертаюся до вас, пане голово, організувати так роботу, щоб при розгляді земельних питань ми розуміли, на якій вулиці знаходиться та чи інша земельна ділянка. Нам би хотілося мати більше інформації, і це було б корисно для всієї громади».

Також депутат звернувся до голови земельної комісії Євгена Заграновського: «Голова комісії - це не назавжди, це точно не посада, яка надається пожиттєво» -  і наголосив, що в разі  якихось негативних моментів тінь падає на всіх депутатів.

А новообраним депутатам порадив: «Добивайтеся, щоб ви були поінформовані,  а не за годину-дві голосували тридцять, сорок, п’ятдесят питань і навіть не розуміли, де вони знаходяться і за що ми голосуємо».

На що міський голова Богдан Станіславський відреагував: «Що стосується поінформованості - ми можемо доручити, щоб кожне питання, яке розглядається, супроводжувалося слайдом на екрані». Також мер зазначив, що він готовий, щоб комісія відбувалася онлайн: «Даю завдання, щоб обладнати це технічно».

Більше дивіться у відео.

Читайте також: Коломийські підприємці долучилися до капітального ремонту дитячої лікарні. ФОТО

Ігор Ільчишин: "Йдучи на вибори, треба бачити людей, а не просто напрямок до міської ради" 

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.