ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Хай вибір більшості буде виправданим" - Ігор Слюзар про результати виборів

Чинний міський голова Ігор Слюзар на своїй сторінці у Фейсбук подякував своїм виборцям та однодумцям і передав керівництво Богдану Станіславському.
 
"Ми з цим містом зрослись.
Я вивчав його, бачив його справжнє лице. Пам'ятаю його без косметики... Без доріг, алей, квітів. І воно все одно було прекрасним.
Але мені дуже хотілося зробити його особливим.
Хотілося бачити місто, де живуть красиві, здорові й радісні люди. Зробив, що зміг. Хтось відчув, хтось все заперечує, хтось сердечно дякує. Хтось знає, як треба було. Але ми з колегами робили на совість і не чекали подяк.
Моє головування застало трьох президентів, революцію, війну, кризу, пандемію, дві повені... Такий собі набір. Але місто вистояло, зміцніло і виросло.
Хай так буде і далі!
Дякую кожному, хто підтримав словом і ділом, голосом, порадою. Дякую однодумцям, які працювали в штабі, всім волонтерам, колегам з ратуші. Ви неймовірні, справжні, унікальні!
Я бажаю всім мешканцям нашої громади відчувати себе в комфорті й безпеці, вимагати, отримувати і ставити ще вищі цілі. Хай вибір більшості буде виправданим.
Передаю керівництво Богдану Станіславському з найкращими побажаннями. Нікуди не виїжджаю, ні про що не шкодую. І все так само вболіваю за Коломию. Єднаймося, бо ми варті найкращого!" - йдеться у дописі.
 
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.