ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук зустрівся із представниками малого бізнесу. ФОТО

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук зустрівся з ініціативною групою, котра представляє підприємців, які вимагають дозволити роботу малого бізнесу у «червоній» карантинній зоні, якою є Прикарпаття.

Під час конструктивного діалогу обговорили стан дотримання карантинних вимог згідно з рішенням Державної та Регіональної комісій з надзвичайних ситуацій. Підприємці передали  очільнику області свої  вимоги, повідомляє пресслужба ОДА.

«Наша робота перейшла в те русло, де можна знайти компроміс, - зазначив голова облдержадміністрації. - Всі вимоги, які надав мені бізнес, фахівці обласної державної адміністрації опрацюють упродовж наступного тижня. Після цього підприємці отримають обґрунтовану відповідь. Також, якщо вимоги виявляться справді раціональними, то на обласній комісії ТЕБ і НС ми готові їх розглянути».

Водночас, Андрій Бойчук вкотре  наголосив,  що ситуація на Прикарпатті залишається складною і це потрібно враховувати. Тільки за вчорашній день в області виявили 737 нових випадків COVID-19, 16 людей померли. Тому якщо зараз піти на якісь необдумані пом’якшення карантину, то погіршення ситуації не заставить себе чекати.

 «Кожне рішення потрібно приймати зважено, бо мова йде про здоров’я та життя людей», -  підсумував зустріч  Андрій Бойчук.

Додамо, що 4 березня з підприємцями  спілкувався перший заступник голови ОДА Андрій Ярмольський, який розповів про роботу органів виконавчої влади щодо боротьби із поширенням вірусної інфекції COVID-19 в регіоні та  врегулюванню питання матеріальної компенсації підприємцям під час карантинних обмежень.

До теми: Очільник Прикарпаття зустрівся з підприємцями, які виступають проти посилених карантинних вимог. ФОТО

У Франківську під адмінбудинком протестували підприємці

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.