ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Герої Коломиї - ПАВЛО СОЛОМОНОВИЧ. "Це був свідомий вибір!" ВІДЕОІНТЕРВ'Ю

Герої Коломиї - їх так багато біля нас. Ми зустрічаємось з ними на вулицях міста, не впізнаємо, не знаємо їхніх історій, а часто й не хочемо знати. Але це люди, котрим ми завдячуємо всім! Кожним прожитим днем! І саме з вдячності ми започаткували авторський проект Дзеркала медіа «Герої Коломиї"

Знайомтесь - коломиянин ПАВЛО СОЛОМОНОВИЧ. Позивний «Соломон»

Павло одразу попросив звертатись на «ти».
Без лишніх церемоній. Каже, не звик до такої уваги. Його історія може видатись навіть красивою, бо без перебільшення - на інтерв‘ю переді мною сидів справжній чоловік. Котрий до війни жив щасливим життям зі своєю чарівною дружиною, двома синочками, мав успішний бізнес, ходив у гори і мабуть ніколи не думав, що фізична форма знадобиться йому для бойових походів. І все, дякувати Богу, так і залишилось. Окрім історії, яку вже не змінити, окрім болючих спогадів і поранення в серпні 2022 року.
      А далі - шлях довжиною в 15 місяців, 20 операцій (!), відновлення та реабілітація.
Але рішення іти на війну в перші дні лютого було абсолютно свідомим і якби у Павла після всього пережитого був вибір - він би, не вагаючись, пішов. Бо саме такий вибір приймають справжні чоловіки. Навіть після складного поранення - Павло намагається жити повноцінним життям, подорожує, і не повірите, знову ходить в гори! Це один з найкращих прикладів для натхнення і мотивації робити більше, краще і сміливіше там де ти є!

    Дякуємо Павлу за відверту, щиру розмову, за відвагу і готовність навіть зараз допомагати хлопцям, як тільки може! 
            Запрошуємо всіх коломиян до перегляду і поширення історії ПАВЛА СОЛОМОНОВИЧА!

Журналіст - Галина Малярчук, відео/монтаж - Саша Рожко, Іра Рожко