ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

ДТП зі смертельним наслідком сталася в Коломийському районі. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода сталась 7 лютого близько 19 години поблизу села Будилів, що у Снятинській територіальній громаді. У результаті автопригоди пасажир отримав травми, не сумісні з життям.
За попередньою інформацією, 66-річна водійка автомобіля «Рено Кенго», жителька Чернівців, не вибрала безпечної швидкості руху та не впоралась з керуванням, внаслідок чого допустила з'їзд з проїжджої частини дороги. Опісля легковик зіткнувся з деревом.
Від отриманих травм пасажир, 1951 року народження, помер в лікувальному закладі.
Водійка твереза.
Обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Неправильна оцінка дорожньої ситуації, перевищення швидкості, порушення правил проїзду перехресть і переходів, керування у стані алкогольного сп’яніння нерідко призводять до дорожньо-транспортних пригод.
Співробітники поліції вкотре закликають всіх водіїв і пішоходів бути відповідальними і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.
Пам’ятайте, що від вас залежить безпека та життя кожного учасника дорожнього руху.