ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Дошкільнят Коломийської ОТГ навчали правил безпечної поведінки

У закладах дошкільної освіти Коломиї та приєднаних територіальних громад завершився Тиждень безпеки дитини.

У гості до дошкільнят завітали спеціалісти, які вчили дітей правил безпечної поведінки, розвивали навики правильних дій в небезпечних ситуаціях, інформували малюків про основні життєзберігаючі правила повсякденного життя, повідомляє  Інформаційно-методичний центр управління освіти.

Так, до дошкільнят ЗДО №5 «Барвінок» був запросили старшого інспектора кінологічного центру Т. Кавацюка з службовою собакою Альмою, переможницею з багатоборств кінології Національної поліції України.


Для малят ЗДО №21 «Пролісок» педагоги організували екскурсію в Коломийський спортивно-технічний клуб ТСОУ, де в навчальному класі клубу для малюків провели заняття, на якому дітям розповіли про дотримання правил дорожнього руху. 

Діти ЗДО№17 "Калинка" відвідали Станцію швидкої та невідкладної допомоги, побували на залізничному вокзалі міста.

До дітей НВК № 20«Світлячок» та Шепарівського ЗДО «Лісовичок» у гості завітав екіпаж Національної поліції. Працівники поліції доступно та змістовно розповіли дітям про правила вуличного руху і важливість дотримання їх, а також ознайомили дітей з предметами особистого захисту (бронижелет, шолом, наручники, балончик).

 

До теми: Рятувальники просять прикарпатців не залишати дітей без нагляду