ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

До Коломиї з виставами приїде Чернівецький музично-драматичний театр ім. О. Кобилянської. АНОНС

17 грудня на сцені Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. І. Озаркевича у форматі обмінного гастрольного туру  своє  сценічне мистецтво даруватиме Чернівецький академічний обласний український музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської.

“Карлсон, який живе на даху” - 11.00; 13.00.

"Карлсон – добре відомий для глядачів з радянських фільму та мультика. На сцені цього кумедного персонажа, принаймні, у Чернівцях ще ніхто не бачив. Це наш Карлсон, якого не було ні в Радянському Союзі, ні в американців, ні в сучасних мультфільмах українських. Проте, характерні риси Карлсона все ж збережені: він веселий, непосидючий, багато бешкетує і, звичайно ж, як і в мультфільмі, літає".

“Різдвяна ніч” - 18.00. 

"Останній день перед Різдвом минув. Зимова ясна ніч настала. Глянули зірки. Все голосніше й голосніше лунали вулицями пісні і вигуки. Парубки жартували досхочу. Здавалося, до ранку готові веселитися. І ніч, як на те, так розкішно теплилась. Місяць велично виплив на небо сяяти добрим людям ісвіту, щоб було весело колядувати, славити Христа, бажати здоров’я господарю, господині, дітям, усій родині…"

Квитки  для перегляду вже можна придбати в касі театру.

Деталі за телефоном:

099 19 85 770 та 096 65 10 382.