ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

До Коломиї з Краматорська релокувалися два підприємства. ФОТО

Днями два підприємства у Коломиї, які релокувалися з Краматорська, відвідала Світлана Онищук, голова Івано-Франківської ОВА.
До початку повномасштабного вторгнення Анна очолювала чотири приватні дитячі центри «Планета знань» та дитсадок. Після ракетного обстрілу російськими терористами приміщення дитячого садка і найбільшої філії дитячого центру власниця прийняла рішення релокуватися на безпечні території - на Івано-Франківщину. Сьогодні садочок “Радість” не тільки продуктивно працює у Коломиї, але й відкрили філію у Калуші, розповіла очільниця області на своїй сторінці у фейсбуці.
Також вже отримали грантову підтримку для закупівлі обладнання у межах проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», який проводився Міжнародною організацією з міграції (МОМ).
Інше підприємство займається виготовленням ножів. Тут запрацювали ливарна майстерня, виробничий цех, відділ гравіювання та відділ роботи зі шкірою, а також досвідчені ювеліри, які працюють над доведенням моделей до досконалості. Постійна робота над дизайном виробів дозволяє пропонувати їхній унікальний вигляд, а використання міцних матеріалів – гарантувати їхню високу якість та надійність. Окремі моделі фурнітури розробляються індивідуально.
"Продовжуємо підтримувати релокований бізнес на Прикарпатті задля якнайшвидшої їхньої інтеграції у наше середовище. Адже сильний економічний фронт - запорука розвитку держави", - йдеться у дописі.