ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

До Дня Соборності медаллю "За заслуги перед Коломийщиною" нагородили чотирьох мешканців краю. ФОТО

22 січня у залі засідань Коломийської РДА під керівництвом голови  Любомира Глушкова відбулось засідання колегії за участю заступників, членів колегії, керівників відділів і управлінь РДА, районних установ, підприємств, організацій, сільських, селищних голів.

Благословити усіх присутніх та привітати з Днем Соборності України завітали Правлячий архієрей Коломийської єпархії УГКЦ Кир Василій (Івасюк) та Керуючий Коломийською єпархією ПЦУ, єпископ Коломийський і Косівський Юліан (Гатала).

Медалями "За заслуги перед Коломийщиною" нагороджено директора ТОВ "Чиста флора" Михайла Стовп’юка, директора Коломийського центру зайнятості Мирослава Мацьківа, голову Коломийської РДА (2005 -  2010 рр.) Михайла Вінтоняка та голову Коломийської РДА  (04.2014-12.2014 р.) Михайла Бойка.

[caption id="attachment_145635" align="aligncenter" width="756"] Михайло Стовп'юк[/caption] [caption id="attachment_145638" align="aligncenter" width="756"] Михайло Вінтоняк[/caption]

Також медаллю "За заслуги перед Прикарпаттям" нагороджено заступника голови РДА Любов Михайлишин.

Почесною грамотою Івано-Франківської ОДА за багаторічну сумлінну працю в органах виконавчої влади, високий професіоналізм та з нагоди ювілею нагороджено начальника загального відділу апарату Коломийської районної державної адміністрації Дарію Вінтоняк.

Опісля Любомир Глушков вже традиційно проінформував присутніх про стан справ у районі, привітав усіх з Днем Соборності України, а також розповів про плани на 2019 рік.

Як повідомляли, до Дня Соборності низку прикарпатців відзначили державними нагородами. СПИСОК

Читайте також: 100-річчя Соборності України. У Коломиї відбулись урочистості