ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

До 1 листопада приймають документи для відшкодування коштів у виноградарстві, садівництві й хмелярстві

Схвалено постанову, якою внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства (постанова КМУ № 587), в частині перенесення термінів подання документів на отримання сільгоспвиробниками державної підтримки в галузі садівництва з жовтня на листопад.  

До 1 листопада поточного року суб’єкти господарювання подають до департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської ОДА (каб. №713-А, тел. 0342 55-19-05; 0342 55-22-09) документи. 

Форми заявок та відповідних документів для нарахування і виплати підтримки розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства затверджені наказом Мінекономіки від 11.09.2020 № 1750 та будуть розміщені на офіційному порталі Верховної ради України: https://rada.gov.ua/ 

Бюджетні кошти надаються суб’єктам господарювання на безповоротній основі шляхом часткового відшкодування у розмірі до 80 відсотків вартості (без урахування податку на додану вартість) придбаного у період з 1 січня по 30 вересня 2020 року садивного матеріалу плодово-ягідних культур, винограду та хмелю (після закладення насаджень).