ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Чоловічі футболки — як незмінні компаньйони образів на всі випадки життя

У гардеробі кожного чоловіка обов'язково знайдеться футболка. З високою ймовірністю можемо сказати, що не одна. А якщо ви як раз в пошуках ще однієї з оригінальним принтом та глибоким сенсом, а не тільки привабливою формою, то футболка чоловіча від Авіації Галичини саме те, що потрібно. Ми вирішили розібратися, чому це такий популярний вид одягу та з чим його краще поєднати?

З чого все починалось?

Як і багато різноманітних винаходів, футболка чоловіча бере свій початок з військової справи. У 1898 році в армії США цей вид одягу використовували морські піхотинці, як спідню білизну. Усі переваги та зручності були оцінені сповна і після Другої світової війни, коли почалося масове виробництво моделей, що ідентичні сучасним. У середині 20 століття навіть голлівудські зірки активно рекламували чоловічі футболки, які вже стали окремим видом одягу.

Скільки смаків, стільки ж і стилів

Класифікувати футболки можна за різними критеріями. Розмаїття моделей — гарантія, що кожен знайде найкращий варіант для повсякденного носіння, ділового образу, спорту та відпочинку. Залежно від крою виділяють такі різновиди чоловічих футболок:

  • класична з закругленою горловиною, прямого або приталеного крою;
  • за формою та довжиною рукава розрізняють моделі без нього, з коротким, подовженим (три чверті), довгим (до середини долоні), регланом;
  • поло з комірцем і ґудзиками.

Серед таких моделей обов'язково знайдеться варіант для будь-якої події: від щоденних походів в офіс до яскравих образів для відпочинку на сонячних морських пляжах.

Стилізуємо футболку в різних образах

Купити футболку чоловічу варто, щоб оновити вже сформований гардероб або вдихнути нове життя в той, що існує. Спробуйте модель не тільки у звичному поєднанні з джинсами або шортами, а ще й з:

  1. Класичними штанами та піджаком, кардиганом. У теплу пору року це розв'язує питання різниці температур зранку і вдень, а в холодну — проблему багатошаровості одягу.
  2. Сорочками. Обирайте моделі по фігурі, експериментуйте з кольорами, щоб розставити яскраві акценти у своєму образі.

Ви можете придумати безліч образів для різних подій, варто тільки почати.

Як вибрати якісну футболку?

При виборі футболки варто звернути увагу на кілька головних моментів:

  1. Склад тканини. Натуральні тканини, такі як бавовна дозволяють шкірі дихати, забезпечують комфорт. А вироби з синтетичних не треба прасувати та легко прати.
  2. Крій. Остаточний вибір залежить від способу використання. Футболка повинна добре сидіти по фігурі, не перешкоджати вільним рухам.
  3. Шви. Що якісніші вони, то довше буде служити річ. Якщо на примірці футболка тріщить вже, стирчать нитки чи петлі, то це не найкращий варіант.

Щоб продовжити життя улюбленої чоловічої футболки, слід чітко дотримуватися рекомендацій. Зазвичай виробники вказують всі необхідні дані на етикетці. А загальні рекомендації зводяться до прання в делікатному режимі на низьких температурах та сушіння у розправленому стані без прямого потрапляння сонячних променів.