ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Чемпіон світу з Коломиї Олег Даниш: "План на 2019-й рік я виконав"

Минулий рік став найуспішнішим в кар'єрі уродженця Коломиї, а нині киянина Олега Даниша.

Представник наймасовішо дисципліни бодібілдингу - «менс-фізик» завоював титули чемпіона світу і Європи, став переможцем турніру «Арнольд Класік Європа» і ще цілої низки престижних змагань IFBB, йдеться на сторінці ФББУ - Національна Федерація бодібілдингу України.

Стабільно високі результати на змагальній сцені дозволили Олегу зайняти високе четверте місце в світовому рейтингу спортсменів IFBB за підсумками 2019-го року.

Найуспішніший спортсмен-аматор ФББУ серед чоловіків минулого року розповів пресслужбі федерації про те, хто був співавтором його успіхів на сцені в 2019-му році, чи вдалося досягти всіх поставлених цілей на сезон і коли побачимо ми його знову на змагальній сцені.

Олег Даниш, чемпіон світу і Європи з менс-фізик:
«Після успішного весняного сезону, де я здобув «золото» на Чемпіонаті Європи і займав призові місця на всіх міжнародних турнірах, в яких брав участь, амбіції стали максимальними на осінній сезон.

Почав я підготовку до спортивної осені під керівництвом Дмитра Горобця і плани у нас були грандіозні, і, як виявилося, реальні. Першим осіннім моїм турніром 15 вересня став "IFBB Diamond Cup Warsaw Fiwe".

Виступ в столиці Польщі завершився перемогою в абсолютній категорії і отриманням карти Elite Pro. Після були виступи на дуже важливих для мене турнірі «Арнольд Класик Європа» (20-22.09.2019, м. Барселона, Іспанія) і Чемпіонаті світу (5-10.11.2019, м. Ель-Фуджайра, ОАЕ) на яких я здобув перемоги і, таким чином, всі завдання, мрії і плани на рік я виконав. Таким успіхам, безумовно, радий і дуже вдячний за ці досягнення своєму тренеру під час весняного сезону Віталію Талавері і своєму нинішньому наставнику і другу Дмитру Горобцю. Хотів би також висловити слова подяки фітнес-клубу «Eurogym» за фінансову підтримку.

В 2019-му році я боровся і за бали світового рейтингу IFBB, в якому я посів 4-е місце. Таке високе місце в рейтингу також вважаю успіхом. Цілився звичайно ж на перше місце, але не вистачило можливостей для участі в більшій кількості міжнародних турнірів.
У планах на новий 2020-й рік відпочинок і відновлення. Весняний сезон пропускаю і спільно з тренером обдумуємо стратегію і плани на осінній сезон».

До темиКоломиянин Олег Даниш став чемпіоном світу з бодібілдингу. ФОТО, ВІДЕО