ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Благодійний фонд "Покуття" Андрія Іванчука провів акції до Дня захисту дітей. ФОТО

Вже шостий рік поспіль напередодні Великодня благодійний фонд «Покуття", заснований народним депутатом Андрієм Іванчуком,  проводить традиційний конкурс світлин біля фонтана. 

1 червня, у День захисту дітей,  біля коломийського Водограю любові відбулося нагородження. Нагадаємо, цього року переможців аж 10  – їхні фото зібрали найбільше вподобайок.

Фонд підготував для переможців конкурсу подарункові набори. Також цього року до нагородження долучилися партнери: кінотеатр "Стрічка", мережа закладів «Пронто Піца Cуші Про», мережа магазинів дитячих товарів  «Чудо острів» та дитячий розважальний центр «Карамель».

Нагадаємо, 2016 року фонд "Покуття" з ініціативи засновника Андрія Іванчука подарував коломиянам світломузичний фонтан "Водограй любові", який став одним з улюблених місць відпочинку коломиян та гостей міста. Відтоді фонд щороку проводить конкурс світлин, переможців якого визначають самі коломияни своїми вподобайками.

Крім того, з нагоди Дня захисту дітей фонд "Покуття" з ініціативи засновника Андрія Іванчука вручив грошові сертифікати дітям загиблих на війні Героїв.Нагадаємо,  фонд «Покуття» та Андрій Іванчук вже кілька років опікуються дітьми, чиї батьки загинули на Сході. Щороку фонд з нагоди різних свят вручає дітям грошові сертифікати, щоб вкотре засвідчити, що про них та про подвиг їхніх батьків памятають.

"Розуміючи, що чужих дітей не буває, Андрій Іванчук взяв зобов’язання на себе та  фонд "Покуття" допомагати дітям, чиї батьки загинули, захищаючи нашу державу", – каже голова благодійного фонду "Покуття" Уляна Мандрусяк.

Нагадаємо,  останні півтора року пріоритетним завданням благодійного фонду є допомога Прикарпаттю в боротьбі з пандемією.

Та попри все, фонд крок за кроком втілює в життя інші традиційні проєкти.

Читайте також: Коломийська ЦРЛ отримала від фонду "Покуття" Андрія Іванчука кріогенний газифікатор, який переробляє кисень для лікування хворих на Covid-19. ФОТО, ВІДЕО

За сприяння Андрія Іванчука Уряд виділив понад 10 млн грн на капітальний ремонт вул. Шкрумеляка у Коломиї

До теми: Фонд "Покуття" Андрія Іванчука продовжує забезпечувати киснем лікарні Франківщини та інших областей

Рік коронавірусу для фонду "Покуття" Андрія Іванчука. ВІДЕО

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.