ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Активні мешканці Долини вимагають справедливого і чесного розслідування ДТП, в якій загинули діти

Міський суді Івано-Франківська обрав запобіжний захід Богдану Проціву. Його підозрюють у скоєнні аварії, у якій загинуло двоє дітей.

Йому присудили два місяці під вартою без права на заставу, йдеться у ТСН.

Мешканці Долини від ранку прийшли під стіни відділення поліції. Рідні, друзі і просто небайдужі вимагають чесного розслідування ДТП. В аварії загинули двоє дітей, а їхня мати - при смерті.

На місці аварії зараз залишки потрощених авто, квіти, свічки. Батько родини Володимир віз свою сім'ю додому. Позашляховик, що рухався зустрічною смугою, бачив здалеку. Але каже, що в останню мить автомобіль поїхав просто на нього.

Потерпілим на допомогу кинулися очевидці аварії. Ще до приїзду швидкої та поліції відвезли їх до лікарні. Хлопчики трьох та п'яти років померли. За життя їхньої матері лікарі ще боряться. Наразі вона перебуває в комі, на апараті штучної вентиляції легень.

Життя їхньої матері теж під загрозою. А от підозрюваний у скоєнні аварії - впливовий в районі чоловік. Потерпілі запевняють: з ними вже відмовляються працювати місцеві адвокати, свідки аварії начебто теж не хочуть говорити.  

Водій позашляховика, якого підозрюють у скоєнні ДТП, впливова в районі людина, кажуть потерпілі. З місця аварії ще до приїзду поліції з позашляховика зникли номери, документи, відеореєстратор і навіть кермо.

 "Я звернув увагу, що на КІА не було номерів і був вирваний руль. Це для того, щоб не було відбитків пальців, щоб не пов'язували з деякими одіозними особами нашого району Вони займаються кар'єрами, лісами, всім. У них всюди зв'язки", - каже місцевий активіст Роман Штойко.

Водій позашляховика теж у лікарні. Утім, його привезли до суду, щоб обрати запобіжний захід. Експертиза виявила, що у момент аварії він був добряче напідпитку.

Нагадаємо: Внаслідок лобового зіткнення автомобілів на Долинщині загинуло двоє дітей, ще двоє травмовано

Читайте також: Водій авто і за сумісництвом депутат, котрий вчинив смертельну ДТП на Долинщині - був п'яний