ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Акт вандалізму: у Франківську знову понищили скульптуру динозавра, яку виготовила коломийська артстудія Didorak

В Івано-Франківську знову пошкодили скульптуру динозавра Тірекса, яку виготовила коломийська артстудія Didorak.

Як повідомив під час оперативної наради заступник начальника Управління патрульної поліції області Андрій Киричуксьогодні вночі трапився другий акт вандалізму над скульптурою, пише Фіртка.

"Надійшло повідомлення про хуліганські дії з динозавром. 10 осіб у військовому камуфляжі вчинили акт вандалізму. Виявилося, що це військовослужбовці у нетверезому стані пошкодили динозавра - відламали йому кіготь", - розповів Киричук.

Вандалів затримали, а на місце події була викликана слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, нещодавно скульптуру динозавра, яку виготовив Валерій Дідорак, встановили у франківському парку. Та вже за короткий період часу динозавру відірвали лапу. Днями директорка парку повідомила, що лапу примонтували.

Скульптура зроблена з металевих каркасів та штучного каменю. Крім того, біля неї працюють цілодобове освітлення та камери. Виробник відновив конструкцію безкоштовно. Проте попередив, жодна антивандальна конструкція не витримає такого поводження з нею.

 Динозавр дуже схожий до реального. Він став першим мешканцем місцевого “Динопарку”. Його висота – 3 метри. Довжина – 6,5 метра.

До теми: Валерій Дідорак: "Мрію, що в Коломиї буде динопарк". ВІДЕО

Нагадаємо, на нашому сайті триває опитування "Чи високий у Коломиї рівень вандалізму?"

Читайте також: Коломийські вандали: хто і навіщо шкодить місту