ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

55 сесія Коломийської міської ради: основні рішення

Як повідомляли, сьогодні відбулася 55 сесія Коломийської міської ради, на якій депутати розглянули 44 загальні та 42 земельні питання. 

Присвоєно звання «Почесний громадянин міста Коломиї» (посмертно) Носкевичу Віталію Михайловичу – сержанту стрільцю-зенітнику зенітного ракетного взводу 3 механізованого батальйону військової частини А0666 – за виняткову мужність і участь у заходах щодо захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України при виконанні бойового розпорядження у районі проведення АТО на Сході України, повідомляє пресслужба міської ради.

Звернення від ветеранів російсько-української війни щодо проблем трансляції українських каналів через супутникове телебачення озвучив депутат міської ради Геннадій Романюк. 

Депутатські запити подали Леся Белявська, Василь Козоріз, Петро Кривюк, Петро Васкул та інші.

Загалом депутатські запити стосувалися комунальної сфери.

Євген Заграновський зробив справжнє розслідування щодо закупівлі щебеневої суміші та відповідно якості поточного ремонту двох коломийських вулиць. Його запит прокоментував заступник міського голови Богдан Федорук.

Так, камінь і справді не відповідає вимогам, замість щебеню фірма-постачальник, яка перемогла на електронних торгах, завезла гравій низької якості. Тому цей гравій, як видно із відео, і згорнули.

Будуть вирішувати питання із постачальником у судовому порядку. Тому відеоматеріали, які задокументував Євген Заграновський, важливі.

За словами міського голови Ігоря Слюзара, зараз ця фірма знову подалася на тендер. Міська рада відхилила їхню заявку, проте учасник тендеру оскаржує процедуру. 

Також депутати проголосували уточнення бюджету, затвердили Маркетингову стратегію Коломийської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2024 роки, низку важливих програм соціального захисту, програму «Розвитку футболу в м. Коломиї на 2020-2025 роки» та інші.

Докладно із матеріалами 55 сесії можна ознайомитися на офіційному вебсайті у розділі «Нормативна база»-«Проекти рішень».