ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

26 та 27 листопада у Коломийській ОТГ відбудуться земельні торги

26 та 27 листопада відбудуться земельні торги щодо оренди ділянок, які розташовані в межах Коломийської громади, зокрема у селах Товмачик, Іванівці, Саджавка, Воскресинці та Шепарівці. 
Про це у фейсбук повідомив міський голова Богдан Станіславський.
"Рішення оголосити аукціон на оренду цих земель і, що особливо важливо, початкову ціну лотів затверджувала міська рада попереднього скликання. Але початкова ціна, на нашу думку, дуже занижена.
Я знаю, що багато мешканців сіл, де розташовані земельні ділянки, право оренди яких виставлене на аукціон - проти цього кроку. І міська рада буде на їхній стороні. Ми шукаємо шляхи вирішення проблеми. Однак, процедура фактично на фінальній стадії. Оголошений аукціон, триває процес прийняття пропозицій. На цій стадії практично неможливо призупинити чи скасувати аукціон.
Є і інша сторона проблеми. Я розумію, що наша громада потребує надходжень до бюджету, робочих місць та і прикро, коли землі сільськогосподарського призначення простоюють без діла.
Тому я, як міський голова Коломиї, закликаю вас максимально розповсюдити інформацію, щоб залучити потужних інвесторів. Можливо, місцеві підприємці чи бізнес з серйозними намірами отримають додаткові можливості", - йдеться у дописі.
Для розуміння перегляньте порівняльну таблицю - https://docs.google.com/.../2PACX.../pubhtml
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.