ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

21-річна прикарпатка напідпитку поцупила авто - хотіла покататися. ФОТО

Вчора, 9 вересня, до Надвірнянського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця. Чоловік розповів, що невідома особа декілька хвилин тому незаконно заволоділа його транспортним засобом «Citroën Berlingo», який був припаркований на території господарства.

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції спільно з слідчо-оперативною групою. Вже за півгодини поліцейські розшукали жінку з викраденим автомобілем на вокзалі Надвірної, де правопорушниця намагалася заховатися між закинутими адмінбудівлями, повідомляє обласна поліція.

Поліцейські встановили, що зловмисницею виявилась 21-річна мешканка Галицького району. Дівчина, будучи добряче напідпитку, побачила на господарстві заявника автомобіль. Через незачинені задні дверцята проникла до салону автомобіля, в бардачку помітила ключі, вирішила покататися. Далеко від’їхати їй не вдалося, адже її одразу ж затримали поліцейські.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Крім того, на правопорушницю поліцейські склали протоколи за ст.130 КУпАП(керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки).