ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

162 відділення Укрпошти на Прикарпатті обладнані терміналами для зняття готівки

У відділеннях Укрпошти можна зняти готівку через POS-термінали Укрпошти без комісії, окрім сплати банківською карткою за комунальні платежі, перекази й інші товари чи послуги. 

Про це інформує прес-служба АТ "Укрпошта".

Така можливість з’явилася в обласних центрах і населених пунктах із населенням понад 2000 мешканців, де скорочуються банківські відділення та банкомати, але є відділення Укрпошти із POS-терміналами.

«Укрпошта як найбільша мережа автоматизованих відділень прагне надавати популярні серед клієнтів послуги. Незважаючи на тренд діджиталізації, ми бачимо запит на зняття готівки. Тому після успішного пілота послуги на Львівщині, зараз її тиражуємо по всій країні, тож клієнти мають змогу зняти готівку без комісії в Укрпошті», - відзначила директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Юлія Мороз.

Клієнти можуть отримати суму від 50 грн до 10 тисяч гривень за одну операцію. Комісія за зняття готівки в автоматизованих поштових відділеннях відсутня, проте можлива комісія банку, що випустив картку.

Загалом понад 3000 автоматизованих відділень Укрпошти обладнані терміналами для зняття готівки. Один із них встановили на Коломийщині, в Підгайчиках (вул. Соборна, 12 А). На Івано-Франківщині встановлено 12 таких терміналів: 7 у Калуському районі, 2 в Тисменицькому та по одному в Тисменицькому та Снятинському районах.

Читайте також: За минулий рік підприємства області реалізували промислової продукції на 66,6 мільярдів гривень

Укрпошта входить до топ-5 учасників платіжних систем за кількістю торговельних терміналів.