ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

16 квітня на Буковині прощатимуться з полеглими воїнами коломийської 10 бригади Олексієм Мамчієм та Ярославом Карлійчуком

16 квітня на Буковині прощатимуться з полеглими на Сході воїнами коломийської 10 бригади Олексієм Мамчієм та Ярославом Карлійчуком.
Про це повідомляють на сторінці Чернівецького обласного ТЦК та СП.
О 9 годині розпочнеться Богослужіння за Олексієм Мамчієм в Гарнізонному храмі Різдва пресвятої Богородиці та св. Антонія по вулиці Капеланській.
Об 11 годині на Центральній площі Чернівців відбудеться прощальна церемонія, о 12 годині - поховання на Центральному кладовищі.
Цього ж дня, о 14 годині в селі Черепківці, Глибоцької ОТГ прощатимуться з Ярославом Карлійчуком.
Олексій Мамчій загинув 13 квітня внаслідок осколкового поранення від скинутої ворожим безпілотником протипіхотної міни. Старший солдат проходив військову службу на посаді старшого водія зенітно-ракетного відділення бригади. Для родини це вже друга втрата на війні. Брат Олексія - Станіслав Мамчій, Герой російсько-української війни, загинув при виконанні бойового завдання у 2016 році.
Ярослав Карлійчук загинув 12 квітня внаслідок прицільного обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів. 24-річний старший солдат отримав вогнепальне кульове поранення несумісне з життям.
Вічна пам'ять Героям!