ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

14 липня відбудеться виступ Арсенія Яценюка в Атлантичній Раді у Вашингтоні

У середу, 14 липня, Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк виступить в Атлантичній Раді у Вашингтоні.

Про це повідомляє пресслужба Народного фронту.

Тема розмови: «Що чекає на Україну?»

Як ідеться в повідомленні Атлантичної Ради, під час дискусії обговорюватимуться зокрема, питання «чи справді президент Зеленський має намір продовжити курс реформ, розпочатий 2014 року; який прогрес сьогодні в Україні; що буде далі з Україною, і чи можуть ці зміни підштовхнути країну до членства в НАТО та ЄС, яке українці широко підтримують?»

«У той час, як президент США Джо Байден закликає Київ продовжувати курс на боротьбу з корупцією та демократичні реформи, чи достатньо цих нових зусиль?

Чого очікує Україна від Заходу? І як Захід може допомогти стримувати війну Росії проти України, яка ще далека від завершення?» - зазначено в повідомленні. 

Модератором розмови буде Мелінда Гарінґ, заступник директора Євразійського центру Атлантичної ради. Вітальне слово - Посол Вільям Тейлор, колишній посол США в Україні та віце-президент з питань стратегічної стабільності та безпеки в Інституті миру США. Зі вступним словом виступить колишній заступник міністра закордонних справ України, директор Київського Безпекового Форуму.

Початок дискусії - о 18.30 за київським часом. 

Пряму трансляцію дискусії дивісться тут: https://www.atlanticcouncil.org/event/whats-next-for-ukraine/

Арсеній Яценюк перебуватиме у Вашингтоні із 12 до 14 липня.

Читайте також: Арсеній Яценюк: Членство України і Грузії зробило б НАТО сильнішим