ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

120 тис. грн хабара за відчуження майна: на Прикарпатті поліцейські викрили посадовців держпідприємства оборонного відомства. ФОТО

Викрили протиправну діяльність посадових осіб державного підприємства оперативники управління в Івано-Франківській області спільно зі слідчими обласної поліції. Під час слідства поліцейські задокументували факт вимагання зловмисниками 120 тисяч гривень неправомірної вигоди. За вказану суму обіцяли посприяти у продажі обладнання та у безперешкодному його вивезенні з території заводу.

25 січня одного з посадовців затримали під час отримання 105 тисяч грн. В цей час відбувалося відвантаження обладнання, що знаходилося на балансі заводу. Вирішується питання про затримання його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошення про підозру за  ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Після проведення необхідних процесуальних дій вирішуватиметься питання про повідомлення про підозру другому посадовцю.

Заходи з викриття проводилися за участі управління СБУ в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.