ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Які джинси наймодніші взимку 2023?

Утеплення гардероба напередодні зими вже розпочалося. Доводиться вже ховати рвані джинси на далекі полиці й діставати щільніші моделі. На intertop.ua ви можете купити джинси, що зараз перебувають у трендах, для холодних часів. Серед змін — на подіумах вузькі скіні змінилися на широкі штани на низькій посадці. Тож що ви можете придбати на зиму 2023, якщо хочете бути в трендах?

Широкі джинси

Поступово скіні та вузькі моделі зникають з модного світу. Вони вже не такі популярні серед модниць. Натомість їх заміняють широкі моделі, що не обмежують ваших рухів та не обтягують тіло, наче друга шкіра.

Подібні широкі джинси виготовляють зараз Braska, Marc O’Polo, Trendyol тощо. Їх легко можна комбінувати як з об’ємними речами як сорочка або жилетка, так і з топами. Такі джинси часто комбінують з елементами вечірнього гардероба.

Клаптиковий печворк

Один з трендів у джинсах, що перетікає з сезону до сезону, — техніка печворк. Це поєднання клаптиків різного кольору деніму в одному виробі. Одні штани можуть складатися з двох чи трьох кольорів — від світло-блакитного до чорного. 

Часто ці моделі поєднуються з іншими трендами:

  • шви на передній частині, як в Only;
  • висока посадка та кльош від стегон в a LOT;
  • з розрізами у колекціях ISSA Plus.

Зазвичай такі моделі не вважають базовими. Якщо ви в них почуваєтеся комфортно, а їхній нестандартний дизайн відповідає вашому стилю, то можете носити джинси печворк повсякденно.

Універсальність — про прямі джинси

Дійсно універсальним фасоном для всіх жінок є прямі джинси. Вони гарно сидять, незалежно від типу фігури або ваги. Носити їх можна з кросівками чи туфлями на підборах. Вони поєднуються з різними стилями:

  • класичні сині джинси ви знайдете у Calvin Klein;
  • чорні акцентні моделі є в колекції Armani Exchange;
  • ефект застарілості представлено в штанах від Gepur.

Перевага прямих джинсів — в зручному крої. Штани не виділяють окремі ділянки тіла та допомагають скоректувати фігуру.