ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Вігор": "Насправді, добре заробити можна й у своєму місті"

"Вігор™" - одна з провідних компаній західного регіону України серед виробників вікон. За понад 20 років роботи майстри навчилися виготовляти ексклюзивні вироби, використовуючи сучасні архітектурні рішення та форми.

Окрім, власне, вікон, «Вігор» пропонує також виготовлення балконних і вхідних дверей. Якісне гнуття арок і конструкції складної конфігурації підкреслюють індивідуальність дизайну приміщення.

У своїй роботі фахівці «Вігор» використовують високоякісні матеріали українського та європейського виробництва на високотехнологічному німецькому та австрійському обладнанні. Клієнти фірми можуть економити до 35% на опаленні взимку та до 40% на кондиціонуванні влітку, оскільки тут пропонують рішення найвищих класів енергозбереження. До того ж замовники отримують 15-річну гарантію на продукцію компанії – це вказано на офіційному сайті.

«Вігор» - відкриті до співпраці. Проте, перша вимога до потенційних працівників – бажання працювати в рідній країні. Якщо бажаєте долучитися до лідерів краю, звертайтеся за адресами в місті Коломия:

- вул. Шарлая, 27;

- вул. Театральна, 35;

- вул. Мазепи, 85.

Або телефонуйте за номером телефону: 067 342 22 91.