ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У ТРЦ "Прут" в Коломиї відкрився магазин JYSK

22 червня скандинавська мережа JYSK відкрила одразу два магазини – у коломийському ТРЦ Прут, а також оновлений у дніпровському ТК Наша Правда.

Таким чином, мережа налічує вже 87 магазинів в Україні, вперше перевищивши довоєнну кількість. Як повідомила RAU прес-служба мережі, магазин у Коломиї Івано-Франківської області має площу 1330 кв. м зі складським приміщенням. Магазин у Дніпрі збільшено – як за рахунок торгівельної зали, так і за рахунок складського приміщення. До реорганізації торгова площа була 700 кв. м, склад – 155 кв. м. Після реорганізації – торгова площа становить 1072 кв. м, склад – 279 кв. м, а також додаткове складське приміщення 150 кв. м. Обидва магазини побудовані відповідно до сучасної концепції мережі “3.0” – із новим освітленням, просторим дизайном та зональним розміщенням товарних категорій.

Також збільшився асортимент товарів та покращилася їх презентація, що робить процес покупки більш зручним та комфортним. Крім того, після перебудови у нову концепцію в магазині покращилася ергономіка для персоналу – це означає більше простору, краща викладка товару тощо.

З нагоди відкриття на покупців традиційно чекатимуть акційні пропозиції, а також можливість долучитися до благодійної акції у партнерстві з БФ «Твоя опора» – збору на медикаменти для місцевих лікарень. 

«Ми продовжуємо відкривати нові магазини й оновлювати існуючи, адже товари JYSK мають попит в усіх куточках України, і частина нашої стратегії – бути ближче до покупців і зробити досвід їхніх покупок комфортнішим, – прокоментував Country director JYSK в Україні Євген Іваниця. – Ми поступово йдемо до довоєнної амбіційної мети вийти на цифру 100 магазинів в Україні, і сподіваємося досягти її вже наступного року». 

 До цього з початку 2023 року мережа JYSK відкрила два нових магазини, оновила роботу пошкодженого ракетою у ТРЦ Riviera в Одесі, а також анонсувала відкриття ще трьох торговельних точок до кінця літа – у м. Кам’янське Дніпровській області та Софіївській Борщагівці у Київській області в липні, а також у Дрогобичі Львівської області у серпні. 

"З нагоди відкриття на покупців традиційно чекають чудові акційні пропозиції:
22-23 червня – першим 50 покупцям гарантовані подарунки;
25 червня – розіграш суперпризу – матрац GOLD F30 160х200 см;
Тиждень надзвичайних знижок до 70% на різні категорії товарів: широкий асортимент садових меблів та меблів для дому, якісний текстиль та декор для вашої оселі.
Акційні пропозиції діють тиждень після відкриття, з 22 по 28 червня 2023 року!" - повідомляють на сторінці мережі у фейсбук.

Довідка. JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка пропонує товари для облаштування простору у будь-якому будинку та саді. В мережі працює понад 3200 звичайних та онлайн-магазинів у 48 країнах. Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 30 000 людей. JYSK – частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2021/22 фінансовому році становив 4,87 млрд євро. В Україні працює 87 магазини JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників.

 

 

На фото - відкриття магазину в Коломиї. Джерело: JYSK Ukraine