ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

«Співайте Богові, співайте!» благодійний концерт з нагоди 25-річного ювілею хору «Світло Тавору»

Сьогодні, 14 січня в Катедральному Соборі Преображення Христового під професійним керівництвом пані Світлани Гаргат хор "Світло Тавору" урочистим концертом відзначив свій 25-річний ювілей.

Ангельський спів хористів лунав по склепінню Собору особливо велично. Преосвященні Владики, духовенство УГКЦ, численні глядачі та парафіяни насолоджувались божественними мелодіями, колядками, хоровими композиціями та щирими віншуваннями й побажаннями миру й перемоги Україні!

Багато поважних гостей прийшли привітати хористів. Особливою відзнакою від міського голови Богдана Станіславського була нагороджена незмінна керівниця хору - Світлана Гаргат. Почуття вдячності та мистецької насолоди переповнювали всіх присутніх від початку концерту й до кінця. Адже літургійний спів - це молитва. Кажуть, що співаючи в церковному хорі, через кожну Святу Літургію, людина робить ще один крок, наближаючись до Бога!


Дзеркало Медіа приєднується до всіх привітань хору «Світло Тавору»
Коломия пишається таким чудовим колективом, який завжди на професійному рівні звучить як у нашому місті, так і далеко за межами України.
Бажаємо процвітання, натхнення, наснаги продовжувати свою творчу справу на славу України!

 

Фото: Дзеркало медіа