ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Федерації футболу Коломиї написала відкритого листа до обласного оргкомітету "Шкіряного м'яча"

 З моменту проведення 4 обласного етапу змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед дітей 2004 р.н. та молодших, який нагадаємо завершився скандалом, пройшов рівно тиждень. Проте досі не має жодних рішень з боку обласного оргомітету ні щодо голу-фантому, ні щодо порушення регламенту змагань.

Тому Федерація футболу м. Коломия вирішила написати відкритого листа до Івано-Франківського обласного організаційному комітету з підготовки і проведення змагань з футболу «Шкіряний м’яч», а коломийські вболівальники його підтримали.

Пропонуємо Вашій увазі текст звернення та фото-копії підписів 163 вболівальників, що його підтримали:       

Обласному організаційному комітету

З підготовки і проведення змагань

 з футболу «Шкіряний м’яч»:

Президенту - Кушлику П.І.

Віце-президенту – Луцькому В.А.

Віце-президенту, начальнику управління

молоді та спорту ОДА – Микитюку Р.С.

Віце-президенту, директору департаменту

Освіти і науки Івано-Франківської ОДА -

Кімаковичу В.Є.

Члену обласного штабу, начальнику

обласного відділення Комітету

фізичного виховання і спорту МОН України

Стефанківу М.Ф.

Голові Івано-Франківської

Обласної федерації футболу,

Віце-президенту ААФУ, члену Всеукраїнсього

Оргкомітету «Шкіряного м’яча»

Климу Т.П.

                                                                                      Шановні Колеги !

 Звертаємо Вашу увагу на факт порушення п. 9 Положення обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» під час проведення обласного зонального турніру у середній віковій групі серед дітей 2004 р.н., що проходив 20 квітня 2016 року в м. Івано-Франківськ на стадіоні «Юність». Згідно п. 9. Положення у зональних турнірах (3 і більше команд) ігри мають проводитися за коловою системою.  Натомість було проведено два півфінальні матчі та фінал. Внаслідок цього команди-учасниці, серед яких і СШ № 1 м. Коломия були позбавлені можливості визначити переможця турніру за результатами особистих зустрічей, що суперечить, як обласному так і всеукраїнському регламенту «Шкіряного м’яча». Також слід звернути увагу на невідповідність арбітражу матчів рівню обласного фінального турніру на призи клубу «Шкіряний м’яч”. Під час серії пенальті, якої згідно регламенту на даному етапі змагань не могло бути в принципі, у ворота нашої команди був зарахований гол-фантом. В знак протесту проти такого свавілля команда СШ № 1 м. Коломия була змушена покинути змагання достроково. Переконливо просимо Обласний комітет взяти на особливий контроль проведення змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч» згідно затвердженого Положення, щоб у майбутньому переможцем четвертого обласного етапу змагань ставала справді найсильніша команда, яка б могла гідно представляти Івано-Франківщину на всеукраїнських етапах «Шкіряного м’яча».
  Під зверненням підписалися:
Голова Федерації футболу м. Коломия  Р. Остяк, Заступник голови Івано-Франківської обласної Федерації футболу  Т. Яворський,  Заступник голови Федерації Футболу м. Коломия О. Дем’янчук, Президент ФК «Карпати» (Коломия) О. Тарасюк, Спортивний директор ФК «Карпати» (Коломия) В. Блясецький, Головний тренер ФК «Карпати» (Коломия) Л. Корнута, Секретар Федерації Футболу м. Коломия  Р. Волощук, Виконавчий директор ФК «Карпати» (Коломия)  І. Геник, Капітан ФК «Карпати» (Коломия) Р. Гаврилюк та ще 163 вболівальника !              Олександр Дем'янчук, sport.if.ua