ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Вручення Хартії РІ Ротарійському Клубу ,,Коломия”: Відзнака Відданості та Спільноти

Урочисте вручення Хартії Ротарі Інтернешнл (Чартерної грамоти) ротарійському клубу є особливою подією, для кожного клубу, громади, що відзначає досягнення та відданість місцевій та глобальній спільноті. У минулу суботу, 30.03.2024, в конференц залі ,.Вілла Фаміліа”, ми відзначили цей надзвичайний момент для нашого РК ,,Коломия”.

Ротарі – це світовий рух, який зосереджується на гуманітарній допомозі та сприянні розвитку спільнот. Його гасло "Служіння понад усе" відображає глибокі цінності волонтерства та служіння, які лежать в основі кожного Ротарійського клубу, та й власне Ротарійського Руху.

Цього року ми мали честь відзначити вручення Чартерної грамоти нашому Ротарійському клубу. Вона стала свідоцтвом нашої відданості цілям Ротарі та визнанням наших зусиль у підтримці громадських ініціатив, гуманітарних проектів та розвитку місцевих спільнот.

Урочиста церемонія вручення Чартерної грамоти Президенту РК ,,Коломия” Т.Косовичу була відзначена присутністю представників Ротарійського Дистрикту 2232 та видатних громадських діячів, зокрема М. Угрина Губернатора 2023-24, , М. Гавриліва Паст Губернатора, Т. Андрусь Асистента Губернатора 2024-25, Президентів та офіцерів клубів РК ,,Львів”, ,,Україна Єдність”, материнського ,,Івано-Франківськ”, ,,Львів Ратуша”, ,.Ужгород”, ,,Львів Центр”, ,,Рахів”, які висловили свою підтримку та визнання нашому клубу .

Подія відбулася в поєднанні з відкриттям в філармонії ім.О.Козаренка чудової спільної виставки ,,Обрії” знаних художників П.Старуха та І.Колісника (м.Львів)- багатолітніх приятелів Ротарі; щемливого виступу ,,Інклюзивного театру ,,Ілюзія” (худ. керівник Г.Григорак) з театральними мініатюрами ,, Зустріч у парку”, ,,Коваль і смерть” та ,,Марічка і друзі”; чуттєвого виконання світових музичних шедеврів інструментальним колективом ,,Дивертисмент” (керівники А.Микитюк, Р.Микитюк) Коломийської філармонії ім.О.Козаренка.

Вручення Чартерної грамоти Ротарійському клубу стало фундаментальною віхою в нашій клубній історії, що підкреслило нашу відданість принципам Ротарі та визнання нашої ролі у підтримці спільноти та розвитку гуманітарних проектів. Нехай вручення Чартерної грамоти Ротарійському клубу стане початком нового етапу у нашій роботі, наповненої співпрацею, доброчинністю та натхненням, щоб продовжувати служити на благо Громаді, Світу та розвивати наші цінності та ідеали.

Тарас Косович , Чартерний Президент РК ,,Коломия”