ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Найсильніший пожежний-рятувальник ": збірна рятувальників Прикарпаття посіла 3 загальнокомандне місце

На проспекті Свободи у Львові пройшли Всеукраїнські змагання “Найсильніший пожежний-рятувальник України. Кубок Львова — 2019”.

За першість змагалися майже 200 рятувальників і рятувальниць з усієї країни у складі 29-ти команд.

Змагання присвячені пам’яті генерала Сергія Дмитровського, чиє серце перестало битися на 57-му році життя 14 листопада 2018-го.

“Він був людиною великого духу, справжнім професіоналом і навколо нього завжди були тисячі людей, яким він допомагав, на долі яких він впливав. Більше 40 років він присвятив служінню українському народові”, - сказав голова ДСНС  Микола Чечоткін.

Присутні мали змогу переглянули показові виступи спортсменів у номінаціях індивідуальний забіг жінок, тандем чоловіків, тандем мікс, а також дитячий забіг, а по завершенню урочистої церемонії відкриття спортсмени продовжили визначати кращих.

Серед традиційних вправ, які необхідно виконати учасникам - підйом рукавної лінії по сходових маршах на майданчик 4-го поверху навчальної вежі, “Силовий тренажер”, подання ствола на заливку мішені, а також “евакуація потерпілого”.

Також для усіх відвідувачів змагань облаштовано виставку найкращих зразків пожежно-рятувальної техніки та обладнання, а для маленьких гостей заходу працюватиме тематичний дитячий майданчик, де усі охочі зможуть спробувати себе у ролі справжнього рятувальника.

У цих змагання прийняла участь і команда рятувальників, яка представляла Прикарпаття. 

За результатами змагань "Найсильніший пожежний-рятувальник. Кубок Львова 2019 ", збірна команда Управління ДСНС в Івано-Франківській області посіла 3 загальнокомандне місце.