ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Загиблу стюардесу Марію Микитюк поховають у Старих Кривотулах

Сьогодні в Івано-Франківську у Будинку смутку попрощалися із загиблою прикарпаткою Марією Микитюк, нашою краянкою, яка працювала стюардесою авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» та загинула під час збиття у небі над Іраном авіалайнера, що виконував рейс Тегеран-Київ.

Вшанувати пам'ять загиблої прийшли представники обласної влади, колеги, знайомі,  громадськість, духовенство та ЗМІ. Відбулася панахида, а опісля домовину з тілом перевезуть в село Старі Кривотули Тисменицького району, де і поховають дівчину, повідомляє пресслужба ОДА.

"Обласна державна адміністрація висловлює щирі й глибокі співчуття її родині, розділяє цей біль та глибоко сумує за загиблою. Сподіваємося, що світова спільнота належним чином розслідує причини аварії та винних буде покарано й схожа трагедія більше ніколи не повториться, - йдеться у повідомленні.

Марія Микитюк навчалася в Івано-Франківській школі №18, закінчила Українську гімназію №1, Національний авіаційний університет у Києві. За свої 24 роки Марія відвідала 23 країни, 24-ою стало небо. Вона любила його і небо забрало її до себе.  Марія була завжди веселою, позитивною, оптимістичною, мала багато планів та ідей, вона завжди досягала свого і дуже багато вчилася. Попереду було втілення найамбітніших планів. Проте, передчасна смерть не дала можливості для їх реалізації.

Нагадаємо, в авіакатастрофі в Ірані загинуло 11 українців. На борту літака було 168 пасажирів та 9 членів екіпажу.