ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

За минулу добу на дорогах Прикарпаття загинуло двоє людей. ФОТО

Аварії, у якій автомобіль виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншим транспортним засобом та ДТП, де автомобіль вчинив наїзд на пішохода сталися на Снятинщині та Надвірнянщині. Правоохоронці розслідують всі обставини подій.
 
27 жовтня о 18:22 надійшло повідомлення про ДТП у селі Іллінці, що у Снятинському районі. Встановлено, що 74-річний водій «ВАЗ 2106», місцевий мешканець, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із зустрічним автомобілем марки «Renault Trafic». Останнім керував 59-річний місцевий мешканец, повідомляє обласна поліція.
 
Водій ВАЗ від отриманих травм загинув на місці події. Водій Renault Trafic – тверезий, не постраждав.
 
Того ж дня о 19:20 надійшло повідомлення про аварію в селі Стримба Надвірнянського району.  71-річний водій «Mercedes Sprinter», мешканець району, на неосвітленій ділянці дороги наїхав на 42-річного пішохода, також мешканця району, який переходив  дорогу за межами пішохідного переходу. Потерпілий отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці. Водія «Mercedes Sprinter» перевірено на стан сп`яніння – тверезий.
 
За двома фактами аварій розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Досудове розслідування триває.
Поліцейські Івано-Франківщини звертаються до всіх водіїв і пішоходів та наголошують на дотриманні ПДР й уважності за кермом і на дорозі, адже саме це може врятувати життя.
 
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.