ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

З 17 березня у Коломиї закриють все, окрім продуктових маркетів, аптек та АЗС

Комісія ТЕБ та НС Коломийської міської ради з 17 березня 2020 року вводить додаткові заходи запобігання поширення пандемії COVID19.

Вирішили заборонити роботу закладів громадського харчування, сфери послуг, спортивних та розважальних закладів, об'єктів торгівлі, окрім продуктових маркетів, аптек та АЗС.

Керівникам продовольчих магазинів, АЗС та аптек постановили запровадити обслуговування клієнтів із розрахунку 6м кВ на особу, забезпечивши дотримання дистанції у черзі. Також рекомендують продовжити час роботи даних закладів для зменшення одночасного відвідування.

Керівникам установ та закладів, які працюють, дотримуватись санітарно-епідеміологічних норм.

Також прийняли рішення виділити з резервного фонду 195 тис на закупівлю засобів особистого захисту, противірусних препаратів та антибіотиків.

Установам і організаціям Коломийської ОТГ не залежно від форм власності припинити прийом громадян і проводити консультації з мешканцями міста виключно телефоном або по Інтернету. Керівникам установ оприлюднити контактні дані.

Настоятелям церков припинити масові публічні відправи.

У зв'язку із закриттям ряду закладів Коломийської ОТГ перевізникам до 29 березня надати пропозиції щодо коригування графіків перевезень.

Керівникам аптечних закладів забезпечити наявність антисептичних засобів, засобів особистого захисту і не допустити ріст цін на медикаменти.

Комунальному підприємству "Коломияводоканал" посилити охорону та контроль за якістю води.