ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Вогонь забрав життя двох мешканців Прикарпаття. ФОТО

За минулу добу вогонь забрав життя двох мешканців Прикарпаття. 

16 грудня о 18:22 в селі Верхній Майдан Надвірнянського району виникла пожежа кімнати літньої кухні в приватному господарстві.  На місці пожежі виявлено тіло жінки, 1954 р.н., повідомляє управління ДСНС області.

Працювала ланка газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття та покриття будівлі. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку загиблої особи.

О 21:14 в селі Потічок Снятинського району виникла пожежа житлового будинку в приватному господарстві. На місці пожежі виявлено тіло власника будівлі, 1953 р.н. Працювала ланка газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття та покриття будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Незважаючи на щоденні застереження рятувальників, про недопущення пожеж у побуті, мешканці краю іноді забувають про безпеку у своїй оселі та елементарні правила користування пічним та газовим  опаленням. Як показує практика, часто така недбалість завершується втратою матеріальних цінностей та навіть власного життя.

Служба порятунку звертається з проханням до мешканців краю НЕ ПРОВОКУЙТЕ ПОЖЕЖ В ПОБУТІ ТА БЕРЕЖІТЬ ВЛАСНЕ ЖИТТЯ.