ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Виплата пільг на оплату житлово-комунальних послуг у квітні: що варто знати коломиянам

Департамент соціальної політики облдержадміністрації та управління соціального захисту населення провели роботу щодо своєчасного нарахування пільг на оплату житлово-комунальних послуг 60,3 тис. особам.
 
Усі необхідні заходи, які передбачено законодавством з визначення розмірів пільг на оплату житлово-комунальних послуг за березень 2020 року, працівниками установ соціального захисту населення проведено самостійно без залучення пільгових категорій населення, повідомляє пресслужба ОДА.
 
Кошти, необхідні для фінансування пільг на оплату житлово-комунальних послуг у квітні 2020 року замовлено в повному обсязі.
 
Виплата пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій готівковій формі за березень (8,1 тис. особам) буде проведена через банківські установи орієнтовно з 3-6 квітня, через пошту – з 4 по 25 квітня відповідно до встановлених дат отримання соціальних виплат.
 
При отриманні пільг у безготівковій формі (52,2 тис. осіб), належні кошти пільг за березень будуть перераховані надавачам послуг через АТ «Ощадбанк» до 18 квітня.
 
Про суми, які необхідно сплатити самостійно за кожну послугу АТ «Ощадбанк» надішле смс-повідомлення.
 
Про стан розрахунків за комунальні послуги можливо також дізнатись за допомогою особистого кабінету пільговика зареєструвавшись на сайті Ощадбанку (https://pkb.oschadbank.ua/login).
 
При виникненні проблемних питань рекомендуємо звернутися із письмовими зверненнями, надіславши їх поштою на адресу департаменту соціальної політики облдержадміністрації вул. Л. Курбаса, 2 м. Івано-Франківськ або електронну адресу main@sz.if.gov.ua або за телефонами 752467, 535101.