ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Вихованці Коломийського БФ "Крокус" взяли участь у благодійній акції.

15 вересня небайдужі підприємці Коломиї організували традиційну щорічну благодійну акцію на підтримку програми оздоровлення осіб з інвалідністю та їхніх сімей, якими опікується БО "Коломийський благодійний фонд "Крокус".

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала організаторка та голова "Крокуса" Любов Масевич. 

Ініціатор акції – власниця відпочинкового комплексу "Княжий Град", що на Коломийщині, Лілія Білоскурська. До організації долучилися Ольга Садов’як з магазину м'ясних продуктів "Престиж" і Богдан Малкович із Коломийського АТП.

Біля 40 осіб відпочивали, веселилися, грали в ігри, танцювали, приймали сонячні ванни та купалися у джерельно чистій воді басейну, дихали свіжим повітрям, смакували здорову їжу.

"Вразила нас гостинність господині, тиша, спокій і затишок відпочинкового комплексу, світлий простір, насичений запахами лісових трав і польових квітів. Тут є місця, де можна насититися сонячною енергією і сховатися від неї у затінку смерек, охолодитися джерельною водою, полежати під яблунями, які схиляють до тебе свої запашні плоди. Можна тут гуртом виплеснути шквал емоцій у високе небо, а можна усамітнитись у якомусь куточку в траві і, заспокоївшись, помріяти про своє особисте та про наступні програми", - ділиться враженнями Любов Масевич.