ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

В Коломиї два тижні тренуватимуться найкращі боксери серед юніорів. ВІДЕО

В Коломиї два тижні тренуватимуться найкращі боксери України серед юніорів
       Журналісти Дзеркала Медіа за сприяння начальника управління спорту Коломийської міської ради Володимира Колесника завітали у ФСК «Локомотив», щоб познайомити вас з тренерами юних спортсменів та передати їхній настрій. В Коломиї збірна перебуватиме з 25 січня до 7 лютого.

     Коридорами "Локомотиву" провів заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту Іван Данилишин:
       «На даний момент в Коломиї проходять навчальні тренувальні збори для збірної команда України серед юніорів. Це двохтижневий збір, на якому спортсмени готуватимуться до Чемпіонату України. А на Чемпіонаті України вже буде відібрана команда, що прийматиме участь в Чемпіонаті Європи. В цій збірній команді України є багато представників з Коломиї, і чемпіони України, і чемпіони світу. Тому очікуємо плідних результатів.»


Вдалося також поспілкуватися зі старшим тренером Збірної команди України серед юніорів, МСМК з боксу Остапчуком Олександром:
       «Нам завжди приємно, що нас так приймають у Коломиї. Тут всі умови є, дякую організаторам і сподіваюсь що й надалі ми зможемо до вас приїжджати, підвищувати свою майстерність. Це перший збір в цьому році. Хлопці готуються до своїх чемпіонатів в області ( 15-17 лютого) , потім Чемпіонату України                (11-18 березня у Вінниці)
Тоді збирається збірна з 13 чоловік у своїх вагових категоріях, які представлятимуть збірну команду України на Чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів           (червень 2024 року в м. Косово, Боснія і Герцеговина)

Спортсмени дуже привітні з журналістами, посміхаються в камеру, видно, що мають гарний бойовий настрій.

Дивіться сюжет від Дзеркала Медіа

Дзеркало медіа бажає успіху та перемог нашим юніорам збірної України з боксу!
Хай кожен етап вашої підготовки пройде максимально ефективно, а з Чемпіонату Європи чекаємо вас з найвищими нагородами!

Автор - Галина Малярчук