ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

В Івано-Франківську у перинатальному центрі померла третя жінка

У міському перинатальному центрі Івано-Франківська померла жінка. Про це вчора ввечері повідомив міський голова Франківська Руслан Марцінків.

«Не одним короновірусом! На жаль раптово померла жінка в пологовому будинку! Точно не короновірус! Дитинка в безпеці і життю нічого не загрожує! Мої співчуття рідним! Вічна память!», - написав міський голова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, що 29 березня у Обласному перинатальному центрі померла 37-річна жінка з Болехова. 30 березня в Обласному перинатальному центрі померла 60-річна жінка з Коломиї, якій на початку березня зробили гінекологічну операцію. В обох випадках у померлих діагностували COVID-19.

На сьогоднішньому брифінгу щодо коронавірусу в ОДА повідомили, що в третьої померлої таки взяли тест на коронавірус: при розтині встановлена підозра на двобічну пневмонію. Дитина народилася недоношеною, зараз перебуває в реанімації.

Підписуйтесь на нас у Facebook Дзеркало медіа
Тelegram https://t.me/dzerkalomedia та Instagram https://www.instagram.com/dzerkalo.media/, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.